Koordinator

Här kommer en artikel om en familj med en kille med angelmans syndrom. Först kom huvudartikeln:

Här kommer artiklar som visar något jag verkligen skulle behöva. En koordinator. Jag fattar inte hur jag skulle kunna få tag i någon om jag inte var hemma i två dagar. Ändå orkar man inte bråka och fråga om allt. Detta får man INTE assistanstimmar för.

Tänk att behöva bråka om saker som rätten att få sova, passande blöjor, trafiksäkerhet i bilen, avlastning och rätten för Bubben att träffa sina kompisar utanförskolan och att då inte mamma eller pappa är med. Och att alla dessa kontakter man har med olika instanser inte kan tänka sig att sammarbeta så att det blir så bra som möjligt utan gärna flyttar kostnaderna mellan sig.

 

En reaktion på ”Koordinator

  1. Intressanta och svåra problem. Sverige är inte bäst på allt. Axel verkar ju gudomlig om man nu ska försöka jämföra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>