Kållered

Idag tog vi en tur till Kållered. Först var vi på IKEA och handlade lampor, mattor och hyllor. Vi åt även lite köttbullar och barnpasta. Därefter tog vi en tur till Rusta där jag köpte en ny lekmatta till bubben och han fastnade för tigermattan… Eller som han själv visar. Kattmatta.

Vi kände att vi behövde mer belysning på vissa ställen. Två lampor är färdiga än så länge.

Bubben tycker det är ganska kul att shoppa. Bäst är det när han får åka en platt vagn på IKEA. Han springer till dem när det är dags. Sedan hjälper han gärna sin pappa att bygga ihop.

Idag hände ingen jobbig incident på IKEA. Annars har jag ju dragit barn i håret och bitit kassörskor. Skönt när allt bara flyter på.

Nu är det en ny vecka på ingång. Hoppas den går fort. För jag vill ha helg igen.

En reaktion på ”Kållered

  1. Hejsan!
    Kom precis in på din blogg! Jag skriver ett arbete i skolan om funktionshindret angelman syndrom och jag har några frågor som du gärna får svara på då jag inte har erfarenhet om det själv.
    Jag vill inte tränga mig på angående din sons sjukdom, vill du inte svara så behöver du inte. Men skulle vilja veta lite om hur man bemöter en person med angelman syndrom och vad din son kommer kunna göra och inte göra i framtiden t.ex kommer han kunna gå, ta körkort osv? Hur du som mamma upplever din sons sjukdom? Hur tog du det när ni fick beskedet? Har han mkt kramper? Hur utvecklas han? Finns det några hinder i det vardagliga livet? Hur ser en vardag ut för din son med dagis, skola osv? Vet din son om att han är olik andra? Min lärare ville att jag skulle använda mina erfarenheter av angelman syndrom men jag har inga alls.. Vore jätte tacksam för svar, men som sagt vill inte tränga mig på i erat privatliv.. MVH Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>