Piggare

Idag åkte jag och bubben till vårdcentralen. Vi fick vänta 1,5 timme innan vi fick träffa doktorn. DET var jobbigt. Bubben tröttnade efter 15 minuter och försökte då springa därifrån. Jag fick vara en rörlig vägg. Han bankade på ett glasskåp med apotekssaker i och bankade på mig. Till slut gick vin och klättrade i trappan. Alla som gick förbi honomvisade han sitt finger för han ville att de skulle sticka honom i fingret.(det brukar vi göra när vi är där) när vi fick komma in försökte läkaren kolla i halsen…. Det gick väl sådär. Han kollade öronen, lyssnade på hjärta och lungor och klämde lite. Han kom fram till att det är ett virus och bara vänta ut. Det var vad jag trodde också. Jag ville mest utesluta onda öron och sånt.

Han har varit piggare idag. Det märks för jag är tröttare…. Men han blir hemma imorgon också.

När vi kom hem försökte jag baka. En sådan mix där man bara ska tillsätta vatten. Jag läste fel…. Jag läste 1 3/4 liter. Men när jag hade hällt i 1/2 liter förstod jag att det var fel. Det skulle vara 1 3/4 dl…. Så jag hällde i mera kakao, mjöl och socker och stoppade sedan in det i ugnen. Det blev kaka….men väldigt kompakt ;).

Slicka skålen var kul och bubben har ätit kompakt chokladkaka idag….

Vi har även tvättat och Axel hällde in vatten i torkskåpet…. Det händer saker när han är med.

Dessutom pyntande han hos fiskarna idag. De behövde en kula till och en bil.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>