Lugn?

Bubben har nu varit hemma igår och idag. Han blir även hemma imorgon. Han är snuvig och betydligt lugnare än vanligt. Han har ingen direkt feber. Inte så jag har behövt att ta någon i alla fall. Trött och vill helst sitta i soffan och se på film. Men lite lek med sin backe har det blivit. Och lite degande också.

 

Hoppas ha snart piggnar till sig. För maken och jag har bokat en resa till Kiel till helgen och bubben ska då vara hos. Sin mormor och morfar. Och på måndag är det tänkt att han ska träffa en ny läkare på hab.

När han är så här lite mystiskt sjuk önskar man verkligen att han kunde prata. Har han ont någonstans? Var känns det konstigt? Han har nog inte ont i halsen eller munnen, för äter gör han. Och han verkar inte ha ont i örat…. Maken och jag var ju sjuka för någon månad sedan och då var vi ju också trötta….så det kanske är det?

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>