Promenad i solen

Idag gick jag och bubben till affären för att köpa bl.a godis. Det var riktigt mysigt att gå i detta soliga väder. Det var så varmt och gott att bubben inte behövde thermobyxor. Det var verkligen vårkänslor. Han var noga med att han skulle i kundvagnen. Även om de är i minsta laget är i Frillesås.

 

Jag har varit väldigt trött igår…. Och idag. Allt bilstrul har nog tagit musten ur mig. Och att vindessutom renoverar sovrummet och att jag då får ta bubben ännu mer gör att man tillslut inte orkar mer. Något städat har det inte blivit. Dessa två dagar. Jag har bara inte orkat. Maken har dessutom gott en kurs denna vecka och suttit vid datorn och jobbat när han har kommit hem.

 

2 reaktioner på ”Promenad i solen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>