En nyttig helg

Denna helg utan vår bubbe har varit intensiv. Svärmor och jag har grundstädat. Det är sådant som är väldigt svårt att fixa när bubben är hemma. Han är expert på att sprida saker överallt. Och att ta fram en hink med vatten när han är hemma är verkligen att utmana ödet.

Maken och svärfar har målat i sovrummet. Nu är det ”bara” tapetsering av en vägg, golvläggning och lister kvar…. Sedan kan vi flytta in i sovrummet och våra kläder hamna i garderoben.

Maken bokade även service för vår Volvo. För bilen sa det till mig…. Det var tydligen den storstora servicen…. Som går på 16 000 kr. Ja ja, bilen blir säkert jättebra sedan. Dessutom ska vi laga handbromsen på corsan…. Det sade besiktningen… Dumma bilar!

Låtarna på mello denna veckan var inga höjdare. Men vi dippade och skrattade till det i alla fall.

Svärföräldrarna fick igår äta kalkon till middag och idag fick de korv med bröd till lunch. Och ett stort tack för hjälpen.

Att hinna med så här mycket på två dagar. Så här mycket hade vi inte hunnit med med busen hemma. Han har säkert haft det bra. I lördags skulle de bada och det är ju inte fel.

 

2 reaktioner på ”En nyttig helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>