Mys och lyx

På jobbet idag drog vi ut till skogen och där fick barnen leka en stund. Sedan fick de leta fram döda pinnar som vi kallade dem. De fick inte bryta dem från någon buske eller träd. Sedan fick de tälja en spets och grilla sina egna korvar. Det var nog en ny och mysig upplevelse för många.

Efter jobbet hämtade jag upp mina grabbar. Sedan åkte vi till Kungsmässan och åt middag på ricemarket. Det var en mycket god asiatisk buffé. Dit går vi säkert någon mer gång. Bubben åt mest stekta nudlar och tydligen var besticken onödiga att använda.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>