Träning

Idag har svärföräldrarna varit på besök. De kom med kinamat och chokladpudding. Svärmor visade mig lite hur man virkar och efter att de åkt tränade jag på luftmaskor och fastmaskor…. Det går nog ganska bra tror jag. Det ska nog gå det här.

Idag har jag och svägerskan haft skönhetssalong på ovanvåningen. Hon tonade håret och jag mörkade mitt med lite ljusare slingor i. Vi hjälpte varandra så nu ser vi annorlunda ut. Bilder kommer. Jag har inte laddat in dem ännu.

Bubben älskar när det kommer besök. Faster fick ett illtjut när han såg att hon var på väg in till oss och farmor och farfar drogs in och de fick leka mycket.

Annars har jag varit jättetrött. Helt matt. Jag ska försöka lägga mig tidigt ikväll. Imorgon åker vi nog till IKEA och kollar på lite möbler och annat.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>