Skolpojke

Idag var jag på utvecklingssamtal för bubben i skolan. Han är en duktig pojke som lär sig mer och mer. Han blir duktigare på att välja vad han vill göra och han ger sig inte förrän han har gjort sig förstådd.

Efter detta hämtade jag honom och vi åkte till ÖB. Där åkte bubben sådan där lång platt vagn(typ IKEA). När jag skulle betala i kassan hittade jag inte min plånbok. Jag trodde den låg i bilen. Men efter att ha fått ut bubben dit och letat så fanns den inte där. Det var bara att dra in honom i affären igen och nu tog vi en vanlig vagn. Jag gick runt där jag hade varit. Och vid spolarvätskan låg den på golvet…puh. Då kunde jag betala och jag slapp att spärra kort och annat krångligt. Jag köpte en billig bilbana och spolarvätska som jag ska blanda.

Sedan åkte vi till IKEA och lunchade. Bubben hade inte ätit så bra idag. Men där åt han barnpasta och en chokladpudding. Vi köpte även påsklämmor och två barnsaxar.

Sedan handlade vi på MAXI innan vi åkte hem.

Bubben ville bygga ihop bilbanan med en gång men jag ville lägga in maten först så jag lade bilbanan på hatthyllan. Sedan satte vi oss och kollade ipadar. Men så pekade han uppåt och jag fattade inget. Till slut ställde han sig upp och pekade på hatthyllan….. Tröga mamma! Självklart ville han ha bilbanan. Vi satte ihop den och sedan åkte kulor och bollar i den…. Tyvärr är den av hårdplast och kommer inte hålla så länge.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>