Amigurumi?

Jag fick en fråga vad Amigurumi är för något. Det visste inte jag heller för ett tag sedan. Men det är att virka små djur. Jag fick en sådan bok i julklapp och har nu köpt en till och lite garn och virknål. Jag väntar på nybörjarboken som antagligen kommer nästa vecka från bokus. Det ska bli spännande att testa på virkning. Sist jag virkade var på mellanstadiet. Och det blev inte snyggt. Jag kanske är mera mogen nu.

Här finns lite info om amigurumis…. Dessa böcker har jag:

Dessutom tror jag att det är lättare att pyssla med virkning när bubben är i närheten än att göra pärldjur eller photopearls…. Kommer han och häller ut alla pärlor blir det med en gång mycket jobbigt att pärla. Men virkning kan man bara lägga ifrån sig och är inte lika känsligt om man kastar iväg…

En reaktion på ”Amigurumi?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>