Förståelse

Idag när jag pratade med mamma i telefonen så berättade jag att bubbens kusin hade legat på sjukhus. Då pekade bubben på örat. Då förstod jag att han hade förstått att jag pratade om kusinen och kom ihåg att hon hade ont i öronen. Det tyckte jag var stort. Han satte ihop något jag hade berättat tidigare på dagen och något jag pratade i telefonen om. Sedan visade han att ett sätt som han ansåg tog bort onda öron. Det var att stoppa godis i dem.

Och det är väl logiskt…. Något gott som godis borde ju ta bort det onda i öronen.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>