Att delta

Jag har alltid haft med bubben på allt möjligt. Vi har gått i affärer och vi fikar på caféer… Det är först nu som jag börjar förstå hur mycket vi tränar honom i att fungera i ett samhälle. När jag tvättar och är ensam med honom har jag med honom i tvättstugan. Han vet att tvätten ska in i tvättmaskinen och att tvättmedlet ska in på ett annat ställe. Han vet också att efteråt ska den in i torktumlaren eller torkskåpet. Men han brukar mest “städa” tvättstugan på sitt eget vis. Här tvättar han skaftet till golvskrapan med en svamp. Det är nog inte många i bostadsrättsföreningen som gör….

IMAG0348

Nu är det äntligen helg och vi får se vad som händer. Oftast har jag massor av planer i huvudet på fredagen om vad jag vill ska hända och hinnas med…. Men oftast hinns inte allt med.

Ikväll har vi ätit kycklingfilé som var inrullad i lufttorkad skinka med färsk spenatpasta och en kall örtsås till. Mycket gott. Nu sitter jag och funderar på hur jag ska sätta igång med lite amigurumi…

En reaktion på ”Att delta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>