Empati

Jag har hört att någon sk expert har sagt att angelmannare inte har empati. Men vår bubb har det i alla fall. Idag när vi var i en affär så såg han ett pärlset med Hello Kitty. Han tecknade tecknet för sin lilla kusin och ville bestämt köpa det till henne. Så det gjorde vi. Han tecknade och lät om detta hela vägen hem. Det var superviktigt att hon skulle få det. När vi kom hem fick vi först vänta på att hon skulle vakna från middagsluren. Men sedan gick/sprang vi dit. Hon blev jätteglad. Stackars lilla tjejen var hemma med feber och behövde nog lite uppmuntran. Bubben bar jättestolt över att lämna över en present till henne.

 

Vi var också tvungna att ”fika” på Burger king. Bubben var mycket bestämd att han skulle ha hambugare och hävdade att han bestämde eftersom han hade en poliströja på sig. Han pekade på McDonaldsleksak i bilen och tecknade fika och pekade på sin tröja. Så det var bara att lyda. ;)

 

En reaktion på ”Empati

 1. Klart dom kan ha sympati.
  Vi ska inte lyssna för mycket på alla dessa experter.
  Tänk bara på vad experten på ågrenska sa.
  Det går inte att kommunicera med tecken, ?
  INTE..Eller sa hon bilder också?
  Tänk så fel hon hade!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>