Kullek

Bubben har inga begränsningar. Han har inga förutfattade meningar. Han leker och testar allt. Så här kan man leka med kulor. Jag blir fortfarande förvånad över hans uppfinningsrikedom. Svärmor undrar ofta vart vi har skohornen. Jag brukar svara att de används…. Här ser hon bl.a. hur….

Den blå grejen fick han från sin mormor och morfar i julklapp. Den heter bilibo och barn brukar inte fundera på hur man använder dem. De använder dem helt enkelt. Bubben rullar saker i den och sitter i den.

 

De beställde den här.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>