Äntligen fredag

Nu är det fredag. Och det känns skönt. Det jobbigaste med denna sjukan som vi har haft är mattheten nu efteråt. Jag är helt slut i kroppen och bara tanken att spackla gör mig svimfärdig. Jag skulle kunna sova dygnet runt och huvudet gör inte ont men det känns som om det är inbäddat i bomull. Det är tur att bubben har sovit flera nätter i rad nu. Det kanske inte är influensans efterdyningar som gör mig trött utan bristen på normal sömn som gör som påmind. Det kanske inte är normalt att vara vaken i stort sett dygnet runt och fungera som en normal människa.

Bubben är en pysslig kille numera. Han älskar sina pyssellådor och går dit och pysslar lite då och då. Detta varvar han med lite lek med kula och skohon och filmer på paddan och TV:n. Visste ni att ett skohorn är en kulbana?

 

Nu sitter jag i soffan och har ett glas vin vid min sida. Och till middag ska vi äta tailändskt,

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>