Pippimys

Idag åkte vi in till Göteborg och träffade mina föräldrar utanför Liseberg. De bjöd oss på fika som var svår att beställa. Det var en ovan kassörska som varken visste vad de hade eller hur hon slog in i apparaten. Vi beställde tre gånger innan vi fick rätt saker med…. Men gott var det. Vi vuxna tog wraps och toast och bubben fick en god stor kladdig chokladtårta. Han åt upp allt och vi andra också.

Efter fikan gick vi en liten runda innan vi gick till Lisebergsteatern. Där såg vi på Pippi Långstrumpsteater. Bubben älskar verkligen att gå på teater. Mina föräldrar tyckte det var roligt att se hur inne i teatern han är. För bubben är pausen helt onödig. Han skrattar på andra ställen än alla andra och sitter duktigt och tittar hela tiden.

Nu får vi hoppas att han sover bättre inatt och att det inte är för mycket Pippi i huvudet. För det är jobbigt för oss alla att vara vaken under tolvslaget om man har vaknat för tidigt. Men det har vi klarat innan.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>