Julen 2012 i bilder

 

Bubben älskar glögg. Och äggtoddy var det inget fel på heller. Jag hade länge funderat på att smaka på äggtoddy och gjorde en barnvariant och en vuxenvariant med whisky. Maken tyckte det vsr för sött så jag fick hans också. Bubben hade gärna druckit mer sånt gott ;).

På julaftonsmorgonen fick han öppna det största paketet som ni har sett på en film. Jag var ambitiös pch gjorde ordning ett schema så att bubben hade koll på läget under dagen. Det underlättade. Då visste han att det var dusch och inte bad som gällde och när tomten och julklapparna skulle hända. Lillkusinen fick också ett schema. Bubben tyckte det var viktigt att all packning skulle med.

Vi såg på halva kalle. Sedan tröttnade barnen och det blev dans runt minigranen. Sedan åt vi och därefter kom tomten med paket. Det var mycket spännande. Lillkusinen frågade först tomten så att det var till rätt lillkusin han hade kommit. Så att han inte hade gått fel. Sötis. Efter detta var det dags för julklappsöppning.

Sedan mös vi, lekte och vi vuxna lekte julklappsleken. Innan vi alla somnade runt midnatt.

Nästa dag åt vi frukost och åkte sedan till mormor och morfar för att fira jul. Där var det också paket att öppna. Det han sitter på är en Bilibo. Vuxna fattar oftast inte vad man har den till. Barn funderar inte så långt utan leker med den.

På kvällen sa min mage stop för julmat och gjorde revolt åt alla håll. Så nu får det räcka med sådant för i år.

När vi var på väg hem på annandagen var bubben missnöjd. Han ville nog inte att julmyset och att träffa alla skulle vara slut. Men när han kom hem och såg alla sina nya saker blev han nöjd igen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>