Hackad!

Min blogg har blivit hackad. Det var en av de teman som jag har använt som hade ett kryphål som de kom in i…. Så idag slog en spärr på webhotellet till…. Min kära make lyckades att rädda det mesta. Men bilderna försvann. Men kul att texten är kvar i alla fall…..

 

Så det är därför den har varit lite konstig den senaste tiden.

 

En reaktion på ”Hackad!

  1. Ojdå.. sånt trodde jag bara hände ”storbloggare” typ… men se där… då kan alla drabbas. Tur du har texterna kvar. och bilderna finns väl sparat på annat vis också antar jag så du har kvar det mesta ändå…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>