Poppat

Idag poppade jag massor av popcorn på jobbet. Bäst gick det i en popcornmaskin för i kastrullen lyckades jag bränna popcornen så att brandlarmet gick…. Vi fick öppna alla fönster och jag har luktat popcorn hela dagen. Men användandet av popcornen gick bra då barnen åt dessa under bio som vi ordnade.

Efter jobbet åkte vi återigen till Falkenberg och inspekterade husvagen…. Vi diskuterade med säljaren om saker de skulle åtgärda, vad vi ville ha och att vi ville byta in vår gamla Smålandia…. Hon skulle räkna på detta och återkomma. Hoppas att det blir bra… Det var lättare att titta ordentligt utan att ha med vår busbubb. Men så här glad var han när vi tittade på den sist. De skulle kunna ordna så att det inte går att öppna det lilla fönstret i Bubbens ”rum”. För där skulle bubben eller andra saker kunna ”smita” ut….

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>