Nyttodag

I morse var jag med busbubben hos tandläkaren. Deharbörjat vänja sig vid honom där nu och tar det i hans takt. Han fick suga med sugen, leka med vattnet och hålla i verkygen. Han blev målad med bananlack och fick välja ett klistermärke. Han hade inte glömt av att det fanns grejer i en låda som han skulle få. För han letade efter den när det var färdigt.

Sedan körde jag honom till skolan, tränade på friskis och handlade. Sedan åkte jag hem och väntade på att bubben skulle komma hem med taxin. Han kom en halvtimme efter att jag kom hem. Eftermiddagen har innehållit SOS sommar, filmerna Hotell gyllene knorren och Stuart little 3. Dessutom fick han bada.

Jag har tränat tre gånger på friskis denna vecka…. Det är nog ett rekord för mig…. En av dem var ju en kurs på jobbet. Nästa vecka blir det inget eftersom det är studiedag och lov.

 

Vädret i eftermiddag var växlande. Det var både soligt och haglade…. Kallt har det varit och snart kommer det säkert lite snö….. Inom någon månad tror jag det händer i alla fall.

 

En reaktion på ”Nyttodag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>