Duktigheten

Förrutom drömmarna igår var vi ju duktiga. Jag städade den lilla bilen invändigt och maken satte in en extraklädsel på bilsäterna i volvon. Detta för att skydda orginalet från bubbekladd.

Vädret. Var inte som utlovat. Det skulle ha varit 17 grader varmt…. Istället duggregnade det… Men det sket vi i. Bubben lekte med sin bil och lite bollar.

 

Det var inte lätt att få dit klädseln men nu är den där i alla fall. Och mitt städande gör att vi inte behöver skämmas över lilla bilen heller….. Jag hittade en del överraskningar som man kunde ha sluppit….

Idag har vi jobbat och det har nog gott bra. Bubben vaknade 04 och sprang därefter omkring. Jag somnade inte förrän vid 24 så 4 timmar sömn och sedan jobb mellan 10 – 18 på det…. Jag var dessutom duktig och tränade på friskis innan jobbet då jag ändå körde bubb till skolan. Men trött har jag varit.

Det är mycket reklam och tjat om vitaminätande nu…. Men jag skulle behöva tabletter som gör att man fungerar utan att behöva sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>