Händelserik lördag

I förmiddags åkte vi till farmor och fikade. Bubben fikade chokladboll och vi sallad. Han tjatade om denna utlovade fika när han vaknade så han kom ihåg detta sedan vi talade om detta igår. Sedan åkte vi till IKEA och köpte stolar, fotoramshyllor, stekpanna och lite annat. Bubben var noga med att han hade måttband i händerna när han gick på IKEA. Efter detta hämtade vi ett bord hos svärföräldrarna. Då hade vi tänkt att åka hem. Men eftersom lillkusinen var där ville inte bubben det. Vi tog kaffe för att han skulle hinna leka lite till. Men när vi sa att vi skulle åka hem protesterade han genom att slänga sin jacka bland skorna och vinka åt oss. Ha tyckte att vi kunde åka utan honom…. Sötis. Men mot sparkande och gnällande protester satte vi på honom jacka och skor och åkte hem. Han var tjurig lääänge i bilen och blev lite lugnare när vi lockade med IKEA-bygge, lördagsgodis och framförallt BAD.

 

Så när vi kom hem var dt först lite mumsmums, sedan bad och sedan hjälpa pappa bygga stolar. Däremellan lite film och Ipad….. Sedan åt vi fjärilskotletter, sallad eller couscous. Och nu är det dax med lite sömn igen.

Igår när bubben kom hem tjatade han mycket. Han ville se något speciellt på TV:n. Vad tror ni att han ville se när han stoppade upp denna i mitt ansikte hela tiden….?

 

Så jag satte på SOS sommar på TV:n.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>