Habmöte

I morse var vi på habmöte. Det var kurator, arbetsterapeut och logoped med. Kontaktpersonen för oss är kuratorn. Henne(kuratorn) pratade jag och grät mycket hos när bubben var i 2 års åldern. Nu konstaterade både maken och jag att bubben har det skitbra i sitt liv. Lycklig och glad och nyfiken. Jag kommer ihåg när jag satt hos henne för ca 7 år sedan och tyckte det skulle vara skitjobbigt om han skulle behöva gå på särskola. Det gör han nu….. Till och med träningsskolan och han stortrivs! Och det känns jättebra.

Nu efter sommaren skickade jag ett mail tillkuratorn och var mycket frustrerad och trött. Brist på sömn och vila under semestern gör ju liksom sitt….. Hon ordnade ihop ett möte och vi satt nu och diskuterade olika hjälpmedel m.m. Vi ska prova ut en rullstol som bubben kan sitta i vid vissa tillfällen. Dessutom fick vi tips om lite kommunikationsappar som vi kunde titta på och kanske få utskrivet! Och hör och häpna, de hade ett kedjetäcke som vi kunde testa. Så nu kan vi lämna tillbaka det gigantiska bolltäcket som ligger i förrådet. Det var också lite andra saker som beslutades, som att vi vill ha läkarintyg för både färdtjänst och handikappsplats på parkeringar. Ett bra möte helt enkelt!

 

Jag tycker det ska bli spännande att testa kedjetäcket. Hoppas det gör min buse lugnare på natten. För om han väl sover så gör han sitt bästa för att putta ur mig ur sängen…..

 

 

En reaktion på ”Habmöte

  1. Vi har ett kedjetäcke. I början tyckte jag att det var jättebra, men nu vet jag inte om det gör någon skillnad. Hon vaknar ändå på natten och är orolig ungefär lika mycket som innan. Hoppas att det blir bättre för er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>