Lekens dag

Idag åkte vi till Hovås och ut till Ågrenska. Det är ett helt underbart ställe som vi var på i januari med 9 andra angelmannafamiljer. Idag anordnade de Lekens dag och alla som ville var välkomna dit. Det fanns skattjakt, lotteri, trolleri, ansiktsmålning m.m. På vägen dit åkte vi efter brandbilar som också var där och visade upp sig.
När vi kom dit fikade vi och efter en stund kom kusinen dit också. Vi träffade två klasskamrater till bubben och det gillade han. En av dem var hans bästa kompis med samma diagnos. Vi träffade också en lite yngre angelmannare tillsammans med hans pappa.

Det är så skönt att vara på ett sådant ställe där man faktiskt är lite normal. Jag träffar föräldrar där man kan diskutera svårigheten att handla med dessa barn och att få sova….. Bubben ville inte åka hem.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>