Fredagsmys

Idag var det en ny trevlig chaufför till bubbens taxi. Hon talade till honom och presenterade sig. Sånt gör en mamma glad. När han hade åkt iväg gick jag in och lade mig. För buskillen vaknade 05…. Jag sov till 10 och sedan gick jag 10 minuter på gåbandet för knät kändes bättre och jag ville inte få ont igen. 10 minuter är i alla fall bättre än 0 minuter.

Sedan har jag plockat lite bland papper och lagt in saker i förrådet. Jag har varit jättetrött idag och igår. Ändrade även lite utseende på bloggen…. Jag får se om jag ändrar lite till…. Vet inte ännu. Jag satte mig och skulle lägga in bubbens kortidstider denna terminen och upptäckte att han hade fått ett dygn för lite varje månad. På helgerna som han brukar vara där har det varit fredag – måndag, men nu var det fredag – söndag. Detta mailade jag om till kortidschefen. Helgerna är ju viktiga och de vill vi inte ha kortare! Det hade i te lagts till några dygn på andra tider…. Hoppas att jag får som jag vill.

Bubben kom hem och tyckte det var dags för godis och det hade vi hemma så det fick han. Sedan mös han i soffan med diverse filmer på paddan. Det är allt från poliser, brandmän, Sunes julkallender och andra roliga klipp.

 

Nu ikväll ska vi ha en mysig vanlig fredag och maten har jag inte riktigt bestämt ännu….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>