Doktorsbesök

Idag hämtade jag bubben i skolan och vi åkte sedan till McDonalds där bubben fick happymeal. Han hade fått en gratiskupong eftersom han fyller år snart. Det gillade han. Sedan mötte vi maken på hab eftersomvi skulle träffa läkaren där. Där diskuterade vi hur mycket mer han hade blivit. Och bad om intyg om detta. Hon kollade lite på bubben och såg att han hade lite skolios…. Ingår i diagnosen men även jag har ju det. Viktigt att hålla koll på helt enkelt.

På förmiddagen har jag städat, tvättat, sorterat papper och pratat med juristen…. Tyvärr tycker jag han är slö och bara säger att allt är svårt att få….. Får fundera på om jag ska använda honom…. Jag har fått tips om en annan jurist på samma assistansbolag…. Kanske kontaktar honom istället. För snart orkar vi inte vakta vår nioåring dygnet runt själva längre. Och det är väl inte juristen som ska sätta gränsen utan FK….

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>