Nya tider

Varje läsår får man nytt schema när man jobbar på fritids. Jag är fortfarande hemma torsdag och fredag och jobbar fulla dagar måndag – onsdag. Jag fick en stängning och den dagen börjar jag 10. Då passar jag på att utnyttja tiden efter att ha lämnat bubben på skolan. Då ska jag träna på friskis & svettis. Jag gick dit och köpte ett dagkort eftersom jag bara kommer träna på förmiddagen. Och i måndags var jag där och registrerade mig och tränad. Jag cyklade, rodde och gick. Roddmasken gillar jag. På kvällen fick jag ont i knät så jag ska nog boka tid med en som vägleder mig så att även mina kassa knän pallar detta. Dessutom har jag börjat att ta med mig igen mat som jag har full koll på. Så några kilo hoppas jag att jag kommer att tappa.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>