Ensamna

Utan bubb blir sllt mycket lugnare. Att campa utan bubben inebär att sakarna ligger där man lägger dem. Man kan göra sallad och mat utan att han spring er iväg med den eller bränner sig vid grillen. Vi kan till och med pynta coh sitta still. Tänk att få njuta av maten man gör och slippa lyfta på rumpan eller vifta bort en hand som vill ha min sås på min tallrik…..

Så här lugna ser vi ut när vi båda kan njuta av maten för första gången på semestern.

Som ni ser ger vi inte upp campinglivet utan bubben.

En reaktion på ”Ensamna

  1. Ni ser ut att ha det väldigt härligt. Att kunna sitta ner och njuta av maten, att inte behöva slänga i sig maten för att ha full fokus så att killen inte gör sig illa/gör något olämpligt hör inte till vanligheterna! Njut nu och ha det toppen, sitt länge och bara njut av mat och god dricka. Det är ni värda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>