Film….

Idag packade jag bubbens väska med massa kläder så att han kan vara på kortids en vecka. Vi har rätt till det och de ska på massa utflykter. Men det känns konstigt att lämna sig ifrån honom på semestern. Speciellt när han blev ledsen vid lämnandet även om hans kompis blev överlycklig och försökte trösta… Han behöver röja runt med jämnåriga och träffa andra än oss. Vi har nu haft honom dygnet runt sedan veckan efter midsommar. Och med dygnet runt menar jag att han sover i vår säng och vaknar tidigt. Han har verkligen en egen vilja och mycket bus i sig. I alla situationer måste vi vara med för att se att det går bra och inte tokigt. Så jag hoppas att jag klarar mig utan honom en vecka.

Efter lämnandet åkte vi och tog en sallad i Kungsbacka och såg på bio. Den filmen som fanns när vi tyckte att det var lagom att titta var filmen ”Inte ens det förflutna” från boken av samma namn av Anna Jansson. Jag kan säga att boken var bättre och mer invecklad. I filmen hande de skrivit om huvudhistorien till något mycket enklare. Hade jag inte läst boken så hade filmen varit OK. För den var spännande och en annorlunda Maria Wern. Men vi är inte kräsna. Bio var det i alla fall.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>