Soffdag

Ja, idag har det varit lugnare. Jag har en whiskyröst och känner mig fortfarande förkyld i kroppen och ett munnsår är på G….. Ingen kul början på semestern. Bubben har velat sitta i soffan ovh se på film hela dagen. Jag fick till och med tjata med honom till affären för att köpa godis…. Beror detta på en infektion eller på att vi har ändrat lite på EP-medicinen….? Men lugnare har vi haft det i alla fall. Och på sin ipad har han tittat på mycket julfilmer??? Ja, det är ju bara ett halvår kvar.

Ikväll åt vi en laxlåda och sallad. God och mättande. Den innehöll rökt lax, frysta grönsaker, ägg, grädde och ost. Lätt att göra och det gillar jag.

 

En reaktion på ”Soffdag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>