Önskar jag var en

Bläckfisk ibland.

Hemma idag medbubben eftersom lovet har börjat. Jag försökte mig på att städa toaletten.. Självklart med öppen dörr så att jag när som helst skulle kunna avstyra någon dumhet. Men när jag en sekund tittar bort hör jag hur något rycks bort…. Jag tittar ditåt och ser att han har dragit loss den nyinköpta fiskmatningsapparaten och drar i den…. Suck…. Inte lätt att städa här hemma….

Sedan åkte vi till Kungsbacka för att handla. Först var målet systemet…. Jag hade tänkt sätta bubben i hemköps vagnar för att på säkrast och lättast sätt forsla runt bubben där…. Men jag hittade ingen sådan vagn…. Och bubben var helt inställd på att han skulle fika och det kan man inte göra på systemet… Så med en tjutandes, flaxandes och trotsig bubben fick jag tag på två bag inbox och gick mot kassan. Där höll han på att välta ner några flaskor alkoholfritt vin…. Det var skönt att jag kom ut därifrån untan att krossa något… Men jag var svettig och skakig efteråt. Aldrig att jag går in i den butiken med bubben igen.

Sedan åkte vi till Kungsmässan och fikade. Bubben åt pannkakor och chokladboll och jag åt en räksallad. Där gick allt bra och bubben åt nöjt. Sedan kollade vi in skjortor tillbubben men det var svårt. Han var inte sammarbetsvillig.

På coop pantade vi flaskor och handlade. Han höll på att krossa varorna i vagnen och kassörskan undrade varför det var en blomkolsetikett på blöjorna…. Hmmm bubben vill alltid ha dessa självskanningslappar och påsar…. Äter han inte upp lapparna så klistras de på saker… Det händer saker när vi handlar och det är tydligen inte normalt.

Sedan åkte vi hem och då var jag jättetrött eftersom jag har en infektion i kroppen.

Så jag tror att det skulle underlätta att vara en supersnabbbläckfisk för att ta hand om vår snabba bläckfisk.

Självklart har han slagit mig mycket idag också….

 

En reaktion på ”Önskar jag var en

  1. Kram. Hoppas bubben somnar tidigt och sover bra inatt så du får tillfälle att vila upp dig efter dagen. Hade en sån dag för ett tag sedan med. Övade Oscar på att få gå själv med mig i affären. Puh. Ja,du vet ju hur det kan gå. Jag tror gång på gång att denna gången går det bra. Sen är man så slut så man sätter sig i bilen gråtfärdig, Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>