Utflykt

Imorgon på jobbet ska vi på utflykt. Till ett fint ställe. Ett slott. Tjolöholms slott. Det ligger ganska nära mitt hem men jag har aldrig varit inne i det. Hoppas att jag får tillfälle imorgon. Det ligger nära havet och jag hoppas att regnet håller sig borta. För det är i te lätt att grilla korv i regn.

Annars har dagen nog varit bra för alla i familjen men vi längtar till semestern. Bubben hittade en gammal campingbroshyr i bilen och undrade om det var dags snart. Jag talade om att snart är det semester och då ska vi åka och hälsa på pippi och Emil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>