Midsommarafton

Förmiddagen var varm och ganska solig. Men klockan 14 när vi skulle tåga upp till dansbanan började regnet. Men det gick över förväntan i år. Bubben dansade med papparuntmidsommarstången och grät inte! Han brukar alltid gråta, men nu har både jag och skolan förtränat under veckan…. Det gav nog resultat. Han fiskade även i fiskedammen och fick mjuka bollar som man tydligen ska ha vattenkrig med. Men vi såg det mera. Som bollar som kan kastas utan att skada något eller någon. Efter dansen vinkade vi hejdå till lillkusinen med familj och tog det lugnt tills vi gick iväg och firade midsommar med några av makens släktingar och några till. Kul var det och vi somnade nog runt 01:30 i svärföräldrarnas stuga.

Som ni ser pumpar bubben och hans farfar upp en ballong med en pump. Det var bubben som kom på att man kunde göra så.

Idag har det varit en trött dag….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>