Lugn nationaldag

Vi somnade helt slutkörda hela familjen i husvagnen. Vi glömde till och med att stänga av musiken, så den tystnade när telefonens batteri tog slut. Bubben kom till oss på tidiga morgonen och mös i sängen med paddan och att hälla ut alla pusselbitar över hela sängen. Vi mös där ganska länge.

När vi hade fått i oss frukost och gjort i ordning oss åkte vi och geocachade på Getterön. Vi hittade den första jättesnabbt. Men den andra hittade vi inte. Och det hade inte andra före oss gjort heller.

Hittad!

Inte hittad men mysigt ändå


Därefter åkte vi tillbaka till husvagnen och åt, packade och åkte hem. Maken var duktig och klippte gräset hemma och vi lyfte tillbaka grindarna som målarna hade tagit bort. Känns skönt att de är upp igen. För jag gillar inte tanken på att bubben kan springa ut på parkeringen…

Ikväll ska vi äta lax och ostgratinerad broccoli. Imorgon blir det jobb och skola för maken och bubben. Jag ska tvätta, städa, packa, ringa och handla. Så jag är inte sysslolös jag heller

En reaktion på ”Lugn nationaldag

  1. Hej,
    Vi har oxå letat på Getterön ;-) Hittade en riktigt lurig, men jag vet inte om vi letade efter samma som ni.

    Hursom, jag hittar inte FB-gruppen för tecknande föräldrar och jag var slarvig nog att inte skriva upp vad den heter. Kan du vara snäll och hjälpa mig?! Jag finns på ekensten@spray.se

    Hälsningar
    Ann-Charlotte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>