Shopping

IMAG0284

Istället för att vara hemma och oroa sig för magen åkte vi och hjälpte svärmor att köpa en ny laptop. Så bubben fick träffa sin fammo idag också. Vi åkte runt i massor av affärer men hittade den mest passande i den första kedjan vi var inne i…

Imorgon är det jobb. Jag testar att åka till jobbet. Magen är öm och jag blev jättetrött bara av att handla själv på MAXI idag. Hoppas att det bara är pensilinet som spökar…. Men jag tror inte det…. Det borde ju komma smygande och kanske bli starkare… Detta har liksom gjort tvärtom. Det är ju antagligen en lugn dag på jobbet med inte allt för många barn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>