Datasupport

Idag åkte jag en liten shoppingrunda. Jag handlade inte så mycket. Men det var skönt att kunna titta på sängkläder utan att springa därifrån. När jag kom hem vid 12 så var jag helt slut och somnade på soffan efter lite lunch. Jag kollade in den nya campiabutiken och längtade till sommaren.

Sedan kom maken hem och han försökte leka med sin padda samtidigt somnat behövde lite vägledning med min och hans mamma behövde hjälp med sin iPhone. Så där sitter han med två paddor i knät och in iPhone vid örat. Min lilla datanörd ;).

 

Imorgon ska husvagnen hämtas och sällskapsspel spelas. Ikväll blir det kyckling i lergryta, potatis och bearneasesås. Jag tar inget vin idag då min mage inte känner för det ännu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>