Stånk och stön

Idag när jag skalade potatis och trodde att bubben var upptagen av tv:n och sin iPad så hände det igen…. Även omtag kollade till honom efter varannan potatis…. När jag gjorde en sådan titt hade han lyckats ordna ett b-kalas…. På soffan m.m. Jag fick ta bubben och tvätta honom i duschen och sedan fick soffan sig en omgång också. Jag HATAR dessa b-kalas. Lagom till att allt nästan var rent kom maken hem och han kände doften. Är det normalt föräldraansvar att städa barn och soffa efter ett b- kalas för en 8,5 åring. Precis när maken kom hem och bubben var upprörd så ringer de från Telia… De undrade om de ringde olämpligt när de hörde bubbens gråt…. Hmm ja, det är lite köttigt just nu. Svarade jag. De skulle ringa en annan dag. Jag tror inte hon kunde gissa vad vi höll på med.

Fullmånen som är på bilden ovan är från natten till påskafton. Då hade i alla fall bubben svårt att sova.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>