Teckenspråk

En sak som jag faktisk är glad att jag får lära mig är Teckenspråk. Om inte bubben hade varit ett annorlunda barn hade jag inte tagit mig den tiden. Det är ett givande språk och kul att lära sig. Varannan tisdag denna vårtermin är vi ett antal föräldrar som sitter i två timmar och uppdaterar och förnyar vårt teckenspråk. Trevligt och mysigt är det.

 

Det finns ju också lite appar som kan hjälpa till att komma ihåg tecken…

2 reaktioner på ”Teckenspråk

  1. Nova tecknar ofta helt spontant. Idag när vi handlade frågade jag vad vi skulle köpa, då tecknade hon köttbulle samtidigt som hon sa det. Sen vid middagen lärde hon Dan och mig tecknet för pizza också helt spontant och utan att vi frågat. Jag tycker det är väldigt bra att de lär ut detta trots att de inte har hörselskadade eller andra funktionsnedsatta barn på hennes avdelning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>