Solen = lycka

Idag när bubben äntligen kom hem så ville han se på brandmän och poliser på TV. Men eftersom maken hade glömt att koppla in datorn till TV:n så fick jag tänka till. Jag ville inte åka till Kungsbacka och handla av två anledningar. Vi skulle behöva åka i lilla bilen och där sitter bubben fram och då stör han min körning ganska mycket och han slänger sig på tutan medans jag springer runt bilen för att öppna dörren då han ska ut. Dessutom fungerar inte centrallåset på bilen och det är ibland svårt att få med bubben när man måste låsa bilen. Dessutom skulle det också gått åt mycket pengar på Maxi om jag hade åkt dit…. Och det var inget speciellt vi behövde där… Så vi tog en promenad till Frillesås city. Där tog vi en fika och handlade lite yoghurt på konsum.

Vi gick också förbi lillkusinens förskola. Men jag gissar att alla barnen var inne och åt mellanmål för inga barn var ute och det var mellanmålstid.

Man måste hitta på saker annars blir man galen. Bubben gillar att hitta på saker och att fika är ju en mycket rolig aktivitet. Och Solen var riktigt skön och vi hittade ingen is att halka på. Lite is hittade vi i en bytta i trädgården. Den var han tvungen att undersöka.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>