Spontanbesök på Universeum

Idag åkte vi till Universeum i Göteborg. Ganska spontant. Vi hade inte planerat det alls. Men jag kom på att de brukar ha en polisbil där som man kan titta på. Så vi åkte dit. Det var spännande med alla fiskar, fåglar och experiment.

 

Bubben blev dock hungrig i slutet. Vi hade tänkt äta på Universeum. Men det hade fler tänkt och priserna var ganska höga…. Så vi gick med en mycket irriterad kille till McDonalds istället… Men han blev dock lugn när han såg att vi var på väg till McDonalds…. Herregud vilka ord sa(tror vi i alla fall).

Maken tycker att han är bättre fotograf än vad jag är….. Bilden som mig som astronaut har inte med kulisser… Det blir inte trovärdigt med kulisser anser han… Som om någon skulle tro att vi hade varit i rymden. Men jag tycker att bilden på bubben som  astronaut var söt om man bortsåg från kulisserna.

IMG_1129

En stor eloge till Universeums enré som lät maken komma in utan att betala eftersom han gick in som ledsagare till bubben. Det var första gången vi utnyttjade något sådant. Och varför ska man inte göra det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>