Fortfarande kallt

IMG_1061

OK det är inte lika kallt som i Norrland. Men kallt är det. Jag matade fåglarna ute och upptäckte att maten började ta slut. Så jag åkte till lantmännen och köpte en bra blandning och en kokosnöt med gott gojs i.

Stackarna ska inte behöva leta mat i kylan.

IMG_1062

Får se hur mycket de har ätit imorgon.

IMG_1063

Efter att ha sorterat lite papper och spelat både wordfeud och wordjacks en stund så ringde svärföräldrarna. De behövde hjälp med dator och skriva stöld/skadeanmälan…. Svärfars båtmotor blev stulen för ca en vecka sedan och båten blev skadad…. Vi ryckte ut för vi hade ju inget annat att göra…. Vi hade det nästan för lugnt här hemma. Det är vi inte vana vid.

Det är det som är så svårt när bubben är på kortids. Man vill liksom hinna med sååå mycket… som att storstäda, sortera viktiga papper mer, ta det lugnt, sova och gå på bio och restaurang…. Men ska man hinna allt detta blir det svårt att ta det lugnt och det känns liksom viktigast.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>