Tankarna går tillbaka

till förra veckans intryck. Det känns liksom främmande att börja jobba med det normala livet imorgon. Skulle helst vilja ringa en massa samtal till b.la. FK, trafikverket, kommunen och nadra ställen och ifrågasätta lite saker. Sedan skulle jag vilja sätta mig och sortera bland alla papper… Får väl försöka hinna med det på torsdag då jag är hemma…. Men jag vill göra det nu när jag är laddad. Men jag kan inte ringa en massa samtal när jag jobbar bland de normalstörda barnen imorgon…. Så jag få försöka hålla lågan uppe.

IMG_0962


Den här fina utsikten hade vi förra veckan från vårt rums fönster.

Men som ni ser så har vi börjat att recensera lite appar. Mer kommer så småningom. Jag har somnat vid nattningen två nätter irad. Jag har verkligen varit jättetrött. Det var MYCKET intryck förra veckan.

Bubben tittar gärna på filmerna vi spelade in när han lekte i bollhallen. Han blir extra glad när en speciell tjej dyker upp Blinkar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>