Brandstation……

Igår åkte vi till ÖoB och handlade en brandstation. Innehållande två helikoptrar och en liten brandbil och andra räddningsbilar. Stationen är små banor (backar). Den är ganska plastig men jag tror att den håller ett litet tag i alla fall…. eller så går den sönder med en gång. Men det kunde en dyrare och bastantare leksak också gjort. Och då känns det inte som om världens undergång om den går sönder när den bara kostade 99 kr. Bubben var i alla fall jätte förväntansfull när vi öppnade förpackningen. Och han lekte med den hela kvällen igår. Nu när han kom hem och fick fredagsgodis så ligger han och äter och låter godisarna åka i backen.

IMG_0938

Det är så kul när man hittar något som han leker med. För det mesta gillar han ju att kasta omkring saker. Och dessa kommer nog också att kastas omkring. Men jag märkte att han faktiskt hade längtat efter det när han kom hem idag.

IMG_0943

Igår blev det inget inlägg för nattningen tog lite tid. Först trodde jag att han hade somnat. Men så fort jag kom ner så vaknade han och kom efter. Så jag fick lägga mig igen och då somnade jag och vaknade vid 00…. Och då fortsatte jag att sova.

Hemma idag har jag städat, tvättat och gjort ordning 4 lunchlådor med laxsoppa som är bra att kunna  ta med till jobb. Men det gör vi inte nästa vecka för då ska vi till Ågrenska!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>