Jag som hade tänkt….

börja med kumihimo. Det var en kollega om hade med sig och visade detta för oss. Det såg ju lätt och roligt och och liksom lite meditativt….. Jag hade tänkt köpa det i en pysselaffär inne i Kungsbacka. Men de hade stängt…. det stod från 23/12-1/11…… Förvirrad. De måste ha skrivit fel… Det ska nog vara 11/1…. Annars är det lång semester de har tagit. Men det blev i alla fall inget köpt. Vad är nu detta jag babblar om undrar ni. Jo det är en slags väv/flätmetod från japan. Man använder en platta, garn och så flätar man. Det blir fina mönstrade band. Man kan göra flera olika mönster.

Imorgon är jag och bubben skolfria. Så då ska vi åka och köpa filer till akvariet.

3 reaktioner på ”Jag som hade tänkt….

  1. Jag har plastsnören hemma som man kan göra liknande snoddar av fast utan såndär platta. Vi kanske kan pyssla nånkväll?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>