Måndagens bangers

Det blev både smördeg och skinkröra kvar efter nyårsmiddagen. Så igår åt vi beer bangers till middag med sallad till. Gott och krispigt.

Inne i bangersarna är det skinka och vitlöksmjukost(Cantadou). Detta kokas och blandas ihop innan jag lade det på smördegsplattor ca 10’10 cm. Jag vek sedan ihop dem och stoppade in dem i ugnen på 175 grader tills de fick fin färg.

IMG_0895

IMG_0898

Idag år vi korvstroganoff och det gick bättre hem hos bubben. Han har idag varit på fritids och han var glad och pigg över att vara där. Imorgon ska han dit för sista gången denna vecka då han och jag ska mysa hemma på torsdag och på fredag är hela familjen hemma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>