Juldagen

På juldagen åkte vi hem. På vägen hem skjutsade vi min bror och fru till deras nya lägenhet och fick oss en titt. Men sedan åkte vi hem. Där var redan svärföräldrarna i full fart med julbestyr. De städade och lagade mat. Det är service det Blinkar. Vi hjälpte till och allt blev jättebra. Svägerskan hennes sambo och lillkusinen kom och allt var perfekt tyckte bubben. Vi åt, lekte med paddorna och öppnade paket. Lillkusinen somnade efter ett tag i bubbens rum och vi kunde köra julklappsleken. För oss i vår familj gick det inte så bra… Jag hade siktat in mig på en fleecefilt men den fick svägerskan. Men det är en rolig lek. Bubben var uppe lika länge som oss och njöt av nästan fri tillgång av choklad.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>