Äntligen onsdag!

Inatt sov han inte bra igen.. vid fyra gav både han och jag upp och satte på film…. Gnottarna erbjöds och det dög. Men det var ju sista arbetsdagen med de normalstörda barnen för denna veckan. Imorgon är det tvätt och städ som gäller och lite mys. Antagligen ska vårt nya internet fungera också imorgon…. Spännande. Jag ska försöka förklara våra turer med telia de senaste veckorna i ett annat inlägg. Men just nu är mitt huvud för trött för att tänka på det.

IMG_0584

Denna tomte har vi i vårt sovrumsfönster. Den lyser mysigt i mörkret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>