Sömn

Igår var maken hemma med bubben då han verkade påverkad av förkylningen och att han hade sovit dåligt ganska länge. I går kväll visade han än en gång att han inte tänkte somna i sin säng. Han kom upp med nattapan och skakade på huvudet och gick bestämt och lade sig i vår säng. Slog med handen på kudden bredvid för att visa att jag skulle ligga bredvid honom. Ja ja…. Vi såg färdigt på SOS västkust och sedan släckte vi. Han somnade ganska fort där efter. Sedan sov han djupt hela natten… Inga krav att jag skulle hålla om honom utan han sov och njöt. Jag hade bara svårt att få plats… Som ni ser här är favvosovställningen i vår säng…. Ligga tvärs över kuddarna och jag ska då ligga vid hans fötter…. Lite trångt blir det…. Men det var skönt att han sov gott. Hoppas att det är en trendbrytning. Men jag bestämde igår att vi inte ska bråka om vart han ska sova…. För då blir det en diskussion om vart man ska sova och inte att man ska sova. Så vi kommer låta honom sova i vår säng ett tag för att sedan liksom lura över honom om någon vecka…

IMG_0586

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>