Besluten påverkar

Ja, när man har ett barn som har speciella behov har man rätt till viss avlastning. Bubben har avlastning i form av kortids. Där träffar han kompisar och de åker iväg på utflykter. Vanliga 8-åriga killar leker med kompisar efter skolan och på helgerna. Detta får bubben göra de dagar han är på kortids. Vi har två vardagsdygn och en helg i månaden som han är på kortids. Då kan vi här hemma leva lite normalt. Vi kan sova en hel natt, vi kan gå från ett glas med innehåll i och vet att det står kvar när man kommer tillbaka. Vi kan gå på toa utan att förvarna varandra så att någon har koll på grabben….

Vårt kortids är kommunägt och vi tycker att det fungerar bra. Även om personalomsättningen tyvärr är stor. Men det är vissa som verkar vara kvar och de stannar länge. Skulle carema eller attendo vilja ta över skulle jag vara på min vakt… Jag tror tyvärr att ägarna ser på detta med för mycket dollartecken framför ögonen… Läste detta inlägg i en blogg igår….. Läs och fundera hur ni vill att Sverige ska utvecklas i framtiden….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>