Uppfinningsrik

Bubben har alltid gillat sås, kall som varm. I helgen så ville han ha sista såsen som var kvar. Vi sa att det är svårt att äta bara sås. Men han tänker inte som vi… Att vi aldrig lär oss. Han tog sugröret han hade i glaset och började suga upp såsen…. Han skiter i bordsskick han ville ha sås. Ibland önskar man att jag inte var så låst i mina tankar och kunde lösa problem på samma sätt som han.

IMG_0493

Han har börjat bråka om vart han ska somna…. När pappa nattar funkar det att somna i sin egna säng. Men när jag nattar ska han tydligen ligga i vår säng….. Ja, då får väl pappa natta och bubben komma sedan på natten när han ändå vaknar. Då får vi ju lite egentid i alla fall. Inatt kom han redan strax före 22… Så då gick jag och lade mig. Han kan verkligen konsten att använda hela sängen och hela tiden måste antingen en hand eller en fot röra mig. Så min “sömn” blir väl sådär…. Dessutom kan man ju inte riktigt slappna av för huxflux så vaknar han och tycker det är dags för film och annat skoj. Men FK tycker inte vi jobbar på natten…. Och man kan ju inte riktigt slappna av för han kan ju vakna och gå upp och börja röja runt och då vet man inte vad som händer….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>